Η Νικολέτα Καρρά θα είναι η σταρ της χρονιάς! Η εμφάνιση στο DWTS και οι Συμμαθητές της

Αυτό που μας αρέσει στηΝικολέτα Καρράείναι ότι εκτός από μία αναμφισβήτητα εντυπωσιακή εμφάνιση, έχει να επιδείξει μία έντονη προσωπικότητα.
Η  Νικολέτα Καρρά θα είναι η σταρ της χρονιάς! Η εμφάνιση στο DWTS και οι Συμμαθητές της



Όσοι παρακολούθησαν την πρεμιέρα του DTWS 5 θα συμφωνήσουν ότι η Νικολέτα Καρρά έκανε την έκπληξη με την εμφάνισή της. Η ηθοποιός εισέπραξε διθυραμβικά σχόλια, τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό, για τις χορευτικές της ικανότητες και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να μας απασχολεί καθ'όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Νικολέτα άνοιξε το χορευτικό show με τον παρτενέρ της Θοδωρή Παναγάκο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις – κάτι που φάνηκε και μέσα από τα θετικά σχόλια στα social media. Αυτό όμως που μας αρέσει στη Νικολέτα Καρρά είναι ότι εκτός από μία αναμφισβήτητα εντυπωσιακή εμφάνιση, έχει να επιδείξει μία έντονη προσωπικότητα. Κι αν τα media δείχνουν να την αγαπούν (είτε λόγω της προσωπικής της ζωής είτε των υποκριτικών ικανοτήτων της), η ίδια φαίνεται να γνωρίζει πού πρέπει να σταματήσει.

Άριστη μαθήτρια στο Λύκειο, η Νικολέτα έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Φιλοσοφική σχολή Αθηνών, όμως πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το όνειρό της και να σπουδάσει υποκριτική. Η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία ήρθε με τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη¨, αφού ήταν ο ίδιος ο Δημήτρης Αποστόλου αυτός που την ανακάλυψε και της πρότεινε τον ρόλο.

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά η Νικολέτα Καρρά ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης χωρίς να ποντάρει στην εμφάνισή της. «Όταν έχεις καλή εμφάνιση, πολλοί σκέφτονται πως κάτι άλλο πρέπει να λείπει. Ταλέντο; Μυαλό; Κάτι! Πάντα πρόσεχα την εμφάνισή μου, αλλά ποτέ δεν πόνταρα σε αυτήν. Ούτε στη ζωή ούτε στη δουλειά μου. Έχω νιώσει ότι υπάρχει προκατάληψη λόγω της εμφάνισής μου. Προκαλώ όποιον αμφιβάλλει να συνεργαστεί μαζί μου και να του αποδείξω το αντίθετο. Μια φορά ένας κριτικός είχε γράψει: ‘Η Νικολέτα Καρρά έκανε καριέρα παρά την εμφάνισή της και όχι χάρη στην εμφάνισή της’. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό, με έκανε να καταλάβω ότι ασχολήθηκε ουσιαστικά μαζί μου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Ο ρόλος της ως Μαράκι, στην επιτυχημένη σειρά “50-50”, ήταν αυτός που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, και μπορεί οι επαναλήψεις να μας έκαναν να πιστεύουμε ότι δεν έφυγε ποτέ από την τηλεόραση, αλλά στην πραγματικότητα η ηθοποιός επέστρεψε μόλις πέρυσι με την σειρά “Τα παντελόνια κάτω”.

Με τη φετινή μεταγραφή της στον Ant1 όμως, τόσο στο DWTS 5 όσο και στη νέα σειρά «Οι Συμμαθητές», η Νικολέτα Καρρά γίνεται το πρόσωπο της χρονιάς, με το οποίο όλα δείχνουν πως θα ασχοληθούμε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά (με την καλή έννοια πάντα!). Ο Ant1 με τη σειρά του κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει τη νέα του σειρά – δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα του DWTS 5 έπαιζε promo των Συμμαθητών! 

 

Ας θυμηθούμε την περσινή της guest παρουσία στο Dancing with the Stars, όταν καταλάβαμε ότι θα είχε θέση στο φετινό σόου!